Pensiunile din zona Sibiului gata de musafiri E-mail
pensiunile ocupate Aproape 70 la sută dintre pensiunile sibiene, care fac parte din „Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural - Antrec” sunt ocupate cu ocazia sărbătorilor de Paşti. Locurile au fost rezervate cu ceva timp în urmă. Cele mai căutate au fost pensiunile de 4 margarete, unde un pachet de trei nopţi ajunge la 1200 de lei de persoană. La pensiunile de 2 sau 3 margarete, preţurile variază între 400 şi 1.000 de lei. Proprietarii au pregătit mese festive cu miel şi alte delici culinare.

“Pensiunile membre ale filialei Antrec Sibiu s-au pregătit din timp pentru Paşti. Oferta este pachetul de 3 nopţi - cazare 4 zile cu demipensiune şi masă festivă de Paşti inclusă. Se va mânca tradiţionalul miel, dar şi alte mâncăruri specifice zonei. Turiştii vor putea descoperi frumuseţile zonei. Încă mai aşteptăm doritori şi sperăm ca gradul de ocupare să mai crească până la sfârşitul săptămânii”, a declarat Dorin Beu, preşedintele Antrec Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav