Peste 200 de comercianti vor vinde martisoare pe Balcescu E-mail
martisoare Perioadele în care tarabele cu flori şi mărţişoare se vor afla pe centru sunt între 25 februarie şi 1 martie şi între 5 şi 8 martie, pentru ziua Sfântului Valentin au depus cereri doar şapte comercianţi.

Peste 200 de comercianţi au depus cereri la Primăria Municipiului Sibiu pentru a obţine dreptul să vândă flori şi mărţişoare în centrul oraşului. Comercianţii îşi vor putea instala tarabele în perioada 25 februarie - 1 martie şi între 5 şi 8 martie.

"Deocamdată nu se pune problema extinderii zonei de comercializare a acestor produse, însă în cazul în care numărul solicitărilor va creşte, va fi luată în considerare şi locaţia Piaţa Mică", spune Daniela Costa, consilier în cadrul Biroului de Presă al Primăriei. Cei care vor să vândă mărţişoare în centrul Sibiului trebuie să solicite un aviz pentru ocuparea temporară a domeniului public până la data de 19 februarie, la registratura Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din Piaţa Mică, nr. 22.

Ei vor plăti, în schimb, un tarif de 1 leu pe metrul pătrat pe zi, dacă sunt persoane fizice, şi 2 lei pe metru pătrat pe zi, în cazul persoanelor juridice. Tarabele comercianţilor de flori şi mărţişoare nu vor fi amplasate în zona de circulaţie auto şi nu vor putea bloca căile de acces în incinta imobilelor. De asemenea, mărţişoarele se vor putea vinde şi în pieţele sibiene, în baza unei solicitări scrise către administraţia pieţelor.

Doar 7 de Sfântul Valentin

Pentru sărbătoarea Sfântului Valentin însă nu sunt la fel de mulţi comercianţi dornici să vândă produse specifice pentru această sărbătoare, în spaţiul stabilit în Piaţa Mică. La Primărie s-au înregistrat, până acum, doar şapte cereri, iar ultima zi pentru depunerea cererilor de eliberare a avizelor este miercuri. Comerţul cu aceste produse în Piaţa Mică va fi posibil în zilele de 12, 13 şi 14 februarie, iar tarifele sunt tot de 1 leu/mp/zi, în cazul persoanelor fizice, şi 2 lei/mp/zi în cazul persoanelor juridice.

Cei care sunt prinşi că vând flori, mărţişoare sau orice alte mărunţişuri pentru Ziua Sfântului Valentin, fără să aibă avizul eliberat de Primărie, riscă amenzi cuprinse între 200 şi 2.500 de lei.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav