Peste 200 ha de padure restituite E-mail
200 de ha padure restituite Două parohii ortodoxe de pe raza oraşului Sălişte, comuna Viştea şi un composesorat din comuna Olteţ, ambele din judeţului Braşov, au primit, joi, de la prefectul judeţului Sibiu, Constantin Trihenea, titlurile de proprietate pentru peste 200 de ha de pădure.

Oraşului Sălişte au fost restituite 60 de ha de pădure, respectiv 43,20 ha, pentru Biserica Ortodoxă Română Sălişte şi parohia Sibiel. 57,70 de ha de pădure, de pe raza comunei Bruiu, au fost restituite comunei Viştea, judeţul Braşov şi alte 141,57 ha au intrat în coordonarea composesoratului „Comuna politică Olteţ”, din judeţul Braşov. La întâlnirea ce a avut loc la sediul Prefecturii din Sibiu, Constantin Trihenea i-a îndemnat pe noii proprietari să aibă grijă de pădurile luate în primire, ca de o parte a patrimoniului naţional.

Din suprafaţa totală de 180.000 de ha de pădure, existentă, în prezent, la nivelul judeţului, 60.000 ha sunt în proprietate privată.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav