Ploi si vreme rece E-mail
vreme rea Astăzi vremea va fi rece şi închisă. Pe arii extinse se vor semnala ploi, care pot avea şi caracter de aversă. Izolat, cantităţile de precipitaţii pot depăşi 15 litri/mp, mai ales la munte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale. Temperaturile maxime vor fi între 12 şi 15 grade, iar cele minime între 5 şi 8 grade Celsius. La munte, astăzi se va semnala ceaţă.

Marţi, vremea va fi în continuare răcoroasă şi instabilă. Cerul va fi temporar noros şi pe arii extinse se vor semnala ploi care pot avea caracter de aversă. La munte, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări moderate mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi între 13 şi 16 grade Cesius, iar cele minime între 4 şi 7 grade.

Miercuri vremea se va încălzi uşor şi va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local la munte şi izolat în rest se vor semnala ploi cu caracter de aversă. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 18 grade, iar cele minime între 4 şi 7 grade Celsius. Joi vremea se menţine instabilă. Cerul va fi temporar noros după-amiază când local se vor semnala ploi cu caracter de aversă. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 17 şi 20 de grade Celsius, iar cele minime între 5 şi 8 grade Celsius.

Vineri, vremea va fi normală pentru această perioadă, dar în general instabilă. Temporar se vor semnala ploi cu caracter de aversă, însoţite izolat de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 20 de grade Celsius, iar cele minime între 3 şi 8 grade Celsius. Local, la munte şi izolat în zonele joase se va semnala ceaţă. Informaţiile ne-au fost puse la dispoziţie de Eugen Mitea şi Adrian Pasol, meteorologi în cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav