Plombarile se reiau la plus 5 grade E-mail
se reiau plombarile angajaţii de la DPC continuă frezările în perioada în care temperaturile se păstrează negative * când se va trece de plus 5 grade Celsius, vor începe să toarne asfalt *

Asfaltul va ajunge în gropile săpate de iarnă în şoselele Sibiului doar după ce temperaturile vor urca la cel puţin plus 5 grade Celsius, iar până atunci, echipajele de la DPC vor continua să frezeze porţiunile de drum pe care ulterior vor turna asfaltul. În afara străzilor pe care s-a turnat, în iarnă, asfalt la rece, până acum au fost frezate Panta Cristianului, Avrigului, Argeşului, Zidului, Dealului, ieri se lucra pe Calea Dumbrăvii, iar plombe definitive au fost turnate doar pe strada Dealului.

Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu, spune că municipalitatea a trimis deja o parte din comenzile pentru asfaltări către DPC, iar în această primăvară vor avea loc lucrări pe foarte multe străzi pentru remedierea defectelor din stratul de uzură. DPC a început plombările pe străzile pe care circulă traficul greu deoarece acestea sunt cele mai solicitate.

Staţia de asfalt a societăţii DPC este pornită de câteva zile, iar muncitorii aşteaptă creşterea temperaturilor pentru a putea relua asfaltările. Într-o primă fază, se va repara asfaltul pe străzile Avrig, Calea Dumbrăvii, Lungă, Bulevardul Vasile Milea, Semaforului, Turnişorului, Malului, Ştefan cel Mare, Principatele Unite, Macaralei, Ocnei, Râului, Oţelarilor, Octavian Goga, Ilie Măcelaru, Bulevardul Victoriei, Calea Poplăcii, C. Noica, Lomonosov, Strungului, Gladiolelor şi Anina.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav