Premii de 6000 de lei la campionatul de fotbal Luceafarul E-mail
premii de 6000 lei Câştigătorii celei de a doua ediţii a campionatului de fotbal pe teren redus „Luceafărul” nu vor pleca acasă cu mâinile goale. Organizatorii anunţă premii de 6000 de lei şi multe alte surprize. Termenul limită pentru înscrieri este 15 august.

Echipa care va reuşi să ocupe primul loc în concurs va fi răsplătită de organizatori cu suma de 3000 de lei, cei care vor ocupa locul doi, pe podium, vor primi cu o mie de lei mai puţin, iar locul trei va fi premiat cu suma de 1000 de lei. De asemenea, organizatorii competiţiei au pregătit numeroase surprize pentru participanţi. Aceştia vor primi cadouri săptămânale pentru fiecare jucător în parte, petreceri cu echipa şi se vor bucura de prezenţa unor vedete din fotbal.

Înscrierile pentru concurs se vor finaliza sâmbătă, 15 august. Taxa de înscriere pentru echipă va fi de 100 de lei, taxa de garanţie pentru echipă va fi de 150 de lei şi, pentru fiecare meci, echipa va trebui să achite o taxă de 55 de lei.

Detalii şi înscrieri prin Ovidiu Talvan, la numărul de telefon 0744-555628 sau direct la restaurantul „Luceafărul”, de pe strada Ioan Lupaş, nr. 2, lângă Liceul Octavian Goga.

Prima ediţie a concursului a avut loc anul acesta, în mai, când în deschidere a fost organizat un meci demonstrativ între fete. Câştigătoarea ediţiei a fost desemnată echipa Bet.com.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav