Prima clasa inchisa la Avrig din cauza gripei noi E-mail
clasa inchisa in Avrig Alte 4 cazuri s–au confirmat ieri la Sibiu

Gripa nouă se extinde în judeţul Sibiu. Ieri, alte 4 cazuri au fost confirmate. Primul este cel al unei eleve de 14 ani, din Avrig. Fata este în clasa a VIII-a A la Şcoala cu clasele I-VIII "Gheorghe Lazăr" din localitate, clasă care începând de iei şi-a suspendat cursurile. Elevii se vor întoarce la şcoală după vacanţă, şi până atunci clasa va fi dezinfectată. Al doilea caz este cel al unui tânăr de 21 de ani, student la Teologie, care este internat la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde primeşte tratament cu antivirale. Celelalte două cazuri sunt la două femei de 31şi 39 de ani, ambele izolate la domiciliu, cu forme uşoare de boală, care nu necesită tratament cu antivirale. Numărul cazurilor confirmate de AH1N1 în judeţul Sibiu a ajuns la 67.

Ce facem când ne îmbolnăvim?

Orice persoană care dezvoltă semne de infecţii respiratorii - febră, secreţii nazale apoase şi alterarea stării generale - trebuie să se autoizoleze la domiciliu şi să îşi contacteze medicul de familie. Împreună cu acesta îşi va programa un consult după orele de program, pentru a evita astfel infectarea persoanelor care aşteaptă la uşa doctorului. În cazul în care nu se pot stabili aceste consultaţii, pacientul se va prezenta la camera de gardă a unui spital de boli infecţioase. Este total greşită automedicaţia, fără prescriere de la medic şi, în special, tratarea, acasă, cu antibiotice.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav