Primaria curata spatiile de joaca si fantanile arteziene E-mail
primaria-curata-spatiile-joaca-fantanile-arteziene 12 spaţii de joacă din Sibiu vor fi reparate de primăria municipiului, până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an. În acelaşi timp, fântânile arteziene şi cişmelele publice vor fi şi ele curăţate şi întreţinute.

Spaţiile pentru copii vizate sunt cele din Parcul Sub Arini, Parcul Tineretului, Stefan cel Mare, Valea Săpunului, Hipodromului CT 1, Zona Ţiglari, strada Onceşti, Parcul Ştrand, Cartier Valea Aurie şi bulevardul C. Coposu. Primarul Sibiului îndeamnă sibienii la mai multă prudenţă în ceea ce priveşte jocurile pentru copii din parc „Aş vrea să îi rog pe sibieni să le menţină mai bine. În fiercare an cheltuim bani mulţi cu astfel de reparaţii, în timp ce ar putea fi folosiţi la alte lucruri mai importante”, a spus Klaus Iohannis.
24.000 de euro pentru fântânile arteziene

Primăria va cheltui, în acest an, 24.000 de eoro pentru curăţarea şi întreţinerea fântânilor arteziene din oraş. Contractul încheiat prevede întreţinerea fântânii arteziene din Parcul Tineretului, a celei din sensul giratoriu de pe Mihai Viteazu, fântânile din parcurile Sub Arini, Terezian şi Astra, fântâna din faţa Cercului Militar, cea de pe bulevardul C. Coposu, Dealului şi N. Bălcescu, precum şi cele situate în Piaţa Mare şi Piaţa Schiller. De asemenea, în obiectul contractului intră şi întreţinerea şi repararea cişmelelor publice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav