Primul targ de produse handmade din Sibiu E-mail
Primul targ Cafeneaua „Erasmus” din parcul Astra va găzdui, în acest weekend, primul târg de produse realizate manual, din Sibiu. În curtea cafenelei se vor afla artizani din mai multe oraşe ale ţării.

Prima ediţie a Târgului de artizanat „Bazart” are loc la Sibiu, sâmbătă, 15 august, în curtea Librăriei/Cafenea „Erasmus”, din Parcul Astra. La târg sunt aşteptaţi aproximativ 50 de producători de bijuterii, accesorii, îmbrăcăminte şi chiar mici piese de mobilier. Şi-au anunţat, deja, prezenţa producători din Bucureşti, Deva, Timişoara şi Sibiu.

Unii dintre producători vor oferi demonstraţii live, iar magazinul de accesorii „Deco Hobby Art „va organiza, de la ora 14 până pe la ora 15.30, un workshop demonstrativ pentru prelucrarea plastilinei fimo şi a lutului.

Atmosfera va fi înteţinută de cei de la „Delinquent Duo”, care vor oferi un spectacol de jongelerii pe monociclu şi picioroange. La târg va fi prezentă şi o ceainărie ambulantă, iar sibienii vor putea savura şi clătite. Vor fi prezenţi şi DJ 3P şi Alex Chronic.

"Bazart" începe de la ora 10 şi se va încheia în jurul orei 19. După închiderea târgului, va avea loc un after-party în cafeneaua Einstein din Piaţa Mică.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav