Profesorii intra de luni in concediu fara plata E-mail
profesorii in concediu fara plata Profesorii sibieni vor intra în concediu fără plată de luni, 14 decembrie, până vineri, 18 decembrie, prelungind, astfel, cu cinci zile, vacanţa de iarnă a elevilor, care ar fi trebuit să înceapă din 19 decembrie. Profesorii s-au aflat, de asemenea, în concediu fără plată pe 30 noiembrie.

Astăzi este ultima zi de şcoală, din acest an, a elevilor. Vacanţa de iarnă va începe cu cinci zile mai repede, în urma deciziei autorităţilor din domeniu de a acorda concediu fără plată dascălilor, în perioada 14-18 decembrie. Potrivit unei note a Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei (MECI), publicată pe site-ul oficial al Inspectoratului Şcolar Sibiu, în urma consultărilor cu reprezentanţi ai sindicatelor, cadre didactice, părinţi şi autorităţi locale, profesorii unităţilor de învăţământ din Sibiu se vor afla în concediu fără plată în intervalul 14-18 decembrie, “în vederea diminuării cheltuielilor de personal prevăzute pentru lunile noiembrie şi decembrie”.

În nota trimisă de MECI se specifică, de asemena, că “unităţile de învăţământ trebuie să stabilească un program pentru recuperarea materiei zilelor aferente în care nu se susţin cursuri”.

Perioada concediului coincide cu perioada de înscriere la bacalaureat. Potrivit inspectorului general Constantin Gorun, înscrierile au avut loc mai repede, în această săptămână. Dosarele vor fi transmise secretariatelor săptămâna viitoare. Potrivit aceleiaşi surse, acestea vor funcţiona în perioada 14-18 decembrie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav