Promovabilitate de peste 94 la suta, la teza unica la alegere E-mail
O treime din sibieni nu au ajuns la finante   Doar 96 din cei peste 3000 de elevi de clasa a VIII a, care au susţinut teza unică la proba la alegere, nu au reuţit să obţină o notă de trecere. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Sibiu (IŞJ), procentul de promovamabilitate a depăşit 94 la sută, în rândul celor peste 3000 de elevi prezenţi în sala de examen. Cele mai multe note de zece au fost obţinute la istorie, unde au reuşit să primească nota maximă în urma evaluării 851 de elevi, cu aproape 500 mai mulţi decât la proba de la istorie. De altfel, şi numărul participanţilor a fost mai mare în cazul tezei unice de la geografie, unde au fost prezenţi 2302 elevi, spre deosebire de 1327 câţi şi-au exprimat opţiunea pentru istorie.

Aceasta a fost ultima probă a tezelor unice din cadrul sesiunii normale a semestrului al doilea. De la începutul acestei săptămâni se desfăşoară sesiunea specială a tezelor unice.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav