Pustai ~ Meciul cu Rapid este cel mai dificil de pana acum E-mail
Cristi PustaiGaziştii deschid vineri, de la ora 18, "balul" celei de-a şasea etape în "Liga lui Mitică", urmând şa întâlnească în cadrul unei confruntări extrem de interesante pe Rapid Bucureşti, echipă cu o tradiţie şi un palmares impresionant.

Antrenorul medieşenilor, Cristi Pustai a recunoscut miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că pe "alb-negri" îi aşteaptă cea mai dificilă partidă de până acum, adversarul fiind unul redutabil. "Asta nu înseamnă că noi am fi o echipă mai puţin bună din moment ce am acumulat 11 puncte în cinci partide şi având un +5 în clasamentul adevărului. 

Vom încerca aşadar să ne facem jocul şi să obţinem Victoria, chiar dacă vor lipsi căpitanul Todea, care este suspendat, respectiv Buchta şi Markovic". Având în vedere că accidentarea lui Buchta pare mai serioasă şi de lungă durată, acesta urmând un program de recuperare la Târgu Mureş, începând de marţi a fost înregimentat, pentru încă un sezon, fostul goal-kepeer stelist, acum liber de contract, Cosmin Vâtcă.

Pustai s-a arătat foarte deranjat de faptul că inclusiv conducătorii echipei de pe Târnava Mare sunt de părere că gaziştii au făcut o partidă mai puţin reuşită, etapa trecută în compania "pandurilor", când au reuşit doar o remiză albă. "Ar trebui mai multă atenţie atunci când se fac astfel de afirmaţii. Am făcut un meci foarte reuşit, gazdele neavând mai mult de două situaţii favorabile. Suntem neînvinşi de patru luni, respectiv de 11 etape, ceea ce spune foarte mult despre echipa noastră", a încheiat antrenorul principal al gaziştilor. 

Prezent şi el la conferinţa de presă, mijlocaşul Paul Pârvulescu, considerat "naşul" granzilor, cărora mai mereu le-a marcat goluri, a declarat că "atmosfera la lot este una foarte bună în urma având în vedere rezultatele obţinute până în prezent. Deşi aş vrea să punctez şi în partida cu Rapid, până la urmă nu are importanţă cine anume o face dacă vor reuşi să câştigăm. Personal îmi doresc să marcheze din nou Eric şi să devina golgeterul României", a adăugat Pârvulescu. Mai trebuie spus că giuleştenii nu au reuşit să câştige niciodată pe terenul ardelenilor, de când aceştia au revenit în primul eşalon, cele două confruntări încheindu-se cu scorul de 1-0 şi respectiv 0-0.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav