Raliu umanitar E-mail
Raliu umanitar Invitatii speciali ai Raliului Sibiului 2009, Simon Jean-Jospeh si Philippe Bugalski, isi vor dona pentru o cauza nobila camasile lor de echipa cu autograf personal. De asemenea, toti pilotii si copilotii participanti sunt incurajati sa doneze obiecte personale care vor fi scoase apoi la licitatie, banii stransi fiind oferiti Fundatiei Hospice a??Casa Sperantei" din Brasov.
La editia de anul acesta a raliului vor fi prezenti si doi invitati speciali Citroen Racing

Raliul Sibiului 2009, etapa a 5-a din Campionatul National de Raliuri, va continua traditia inceputa anul trecut, sustinand in continuarea Fundatia Hospice "Casa Sperantei" Brasov, pionier al ingrijirii paliative din Romania si Europa de Est.
"Dupa actiunea de la Sibiu Rally Show 2008, cand toate fondurile stranse au fost donate Fundatiei Hospice "Casa Sperantei" Brasov, am decis sa continuam actiunea de strangere de fonduri si la Raliul Sibiului. De data aceasta ii invitam pe toti pilotii si copilotii inscrisi in acest raliu sa doneze un obiect personal, care va fi scos apoi la licitatie pe site-ul oficial al raliului. Toate fondurile stranse, in urma acestei licitatii, vor fi donate apoi Fundatiei Hospice «Casa Sperantei» Brasov", a spus Sorin Itu, organizatorul etapei a 5-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Donatii cu „greutate"

Simon Jean-Jospeh si Philippe Bugalski, invitatii speciali Citroen Racing, sunt primii care sprijina aceasta initiativa. Simon Jean-Jospeh, de doua ori campion european de raliuri, si Philippe Bugalski, de trei ori campion al Frantei si actualmente pilot de teste la Citroen Racing, vor dona pentru aceasta cauza camasile lor de echipa cu autograful personal. Toate obiectele stranse la Raliul Sibiului vor fi postate pe site-ul oficial, www.raliulsibiului.ro, iar licitatia va incepe de marti, 21 iulie. Evenimentul se va desfasura in perioada 16 - 18 iulie, pe specialele de macadam din jurul orasului. Startul festiv va avea loc joi, 16 iulie, in Piata Mare a orasului, pentru ziua de vineri fiind programate, incepand cu ora 17:45, doua super speciale pe terenul de autocross din cartierul Strand, iar sambata, cu incepere de la ora 10:00, celelalte 6 probe speciale.
Ajutor gratuit pentru bolnavii de cancer

Fundatia Hospice "Casa Sperantei" asigura de 17 ani ingrijirea paliativa gratuita a bolnavilor incurabili adulti si copii. Ingrijirea paliativa se adreseaza acelor pacienti a caror afectiune nu mai raspunde tratamentului curativ si este un proces complex care incepe cu tratamentul durerii si a simptomelor asociate bolii si continua cu consilierea psihologica, asistenta sociala, si consilierea spirituala. Beneficiarii directi ai fundatiei sunt din judetul Brasov, iar din anul 2004 se asigura servicii de ingrijire paliativa si in Bucuresti. Pana in prezent au beneficiat gratuit de serviciile Fundatiei Hospice peste 7.241 de adulti bolnavi de cancer si copii/tineri cu cancer, leucemie, distrofii neuromusculare, HIV. Beneficiarii indirecti sunt familiile pacientilor care sunt incluse in programul de consiliere si ajutor psiho-social. In prezent, Hospice "Casa Sperantei" are in ingrijire curenta peste 250 de pacienti, adulti si copii, in cadrul urmatoarelor servicii: in Brasov: ingrijire la domiciliu, internare in unitatea-spital, cabinetul de consultatii, centre de zi pentru adulti si copii, centrul educational pentru copii, in Bucuresti: ingrijire la domiciliu, cabinet de consultatii, ingrijire specializata in cadrul catorva sectii din Spitalul Marie Sklodowska Curie si Institutul de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Lungimea totala a traseului insumeaza aproximativ 265 de kilometri si cuprinde opt probe speciale, dintre care doua super speciale de teren de autocross din cartierul Strand. In timpul raliului, evolutia pilotilor va putea fi urmarita in timp real, pe site-ul www.raliulsibiului.ro, fiind intocmite statistici cu timpii pentru fiecare proba speciala. De asemenea, toate masinile participante vor fi supravegheate prin GPS.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav