Raport de weekend 200 de sanctiuni pe zi E-mail
Raport weekend Acesta ar fi media numărului de sancţiuni acordate de poliţiştii sibieni în weekendul care a trecut, în urma acţiunilor de prevenire a accidentelor rutiere.

Doar pentru persoanele care au depăşit limita legală de viteză, pe drumurile naţionale, au fost acordate, în perioada 21-23 august, 439 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute, în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile, trei permise de conducere. Alte 49 de sancţiuni au fost acordate pietonilor pentru tercerea în locuri nemarcate şi opt sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto pentru neacordarea de prioritate pietonilor la trecere.

Acţiuni şi în mediul rural

Poliţiştii au stat la pândă şi pentru depistarea celor care au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Acţiunea de control a avut loc atât în municipiile Sibiu şi Mediaş, cât şi în mediul rural. În acest sens au fost reţinute opt permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind constatate şi şase infracţiuni la regimul circulaţiei. „Acţiunile preventive desfăşurate zilnic se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum”, spune purtătoarea de cuvânt a Inspectoratulu de Poliţie Sibiu, Luciana Balteş.

În cursul acestei zile, poliţiştii rutieri se vor afla, între orele 08 şi 20, pe DN 1, în localitatea Bradu şi pe sectorul de drum cuprins între Apoldu de Sus- Cristian, într-o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză. Tot azi, între orele 08 -20, poliţiştii rutieri acţionează cu reprezentanţii ARR, RAR şi SND pe linia transportului rutier public de mărfuri şi persoane.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav