Salon nou la Clinica de Oncologie a spitalului judetean E-mail
salon oncologie Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, dr. Gabriel Budescu, şefa Secţiei de Oncologie din cadrul spitalului, dr. Valeria Vălean, alături de vicepreşedintele PD-L Sibiu, Raluca Turcan şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu, Ioan Maniţiu, au participat vineri, 12 februarie, la inaugurarea unui salon de spitalizare de zi pentru bolnavii de cancer.

Salonul este situat la parterul Clădirii Medicale care adăposteşte Secţia de Oncologie a spitalului şi a fost realizat în urma unui acord public-privat, între conducerea spitalului şi vicepreşedintele PD-L Sibiu, Raluca Turcan. În spaţiul recondiţionat se aflau aparate de radiologie vechi.

Salonul de spitalizare de zi a bolnavilor de cancer are trei încăperi. Una dintre ele este sala de aşteptare. Într-o altă cameră va fi amplasat un calculator, ce va permite stocarea datelor bolnavilor, iar în cea de a treia încăpere, spitalul pune la dispoziţia bolnavilor şase paturi.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, salonul nu este utilat în totalitate, urmând ca în perioada următoare să fie achiziţionate piese de mobilier şi scaune.

În prezent, potrivit datelor oferite de şefa Secţiei de Oncologie, în judeţul Sibiu există peste 7000 de bolnavi de cancer. La femei, cele mai multe cazuri sunt de cancer de col uterin, iar la bărbaţi de cancer pulmonar.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav