Sasu proaspat consilier judetean E-mail
sasu consilier judetean Ioan Sasu a reuşit, în sfârşit, să ajungă consilier judeţean. Acesta a mai fost propus, în şedinţa trecută, de către PSD, să ia locul lui Cosmin Ionescu, însă consilierii judeţeni au considerat că nu ar fi legal. Aceasta deoarece Ioan Sasu a respins numirea în funcţie anul trecut, la constituirea consiliului judeţean, din motive de sănătate. Acum, Sasu a revenit asupra deciziei, iar în şedinţa de joi a reuşit să primească voturile colegilor, cu toată opoziţia PDL.

Vicepreşedintele CJ Ioan Banciu a invocat, pentru susţinerea lui Sasu, situaţia similară din consiliul local, de luna trecută, când Ioan Stroie a fost validat în funcţie, deşi, la fel ca şi Sasu, respinsese iniţial postul din motive personale. Consilierii PDL cred, însă, că numirea lui Sasu este ilegală. Ambele hotărâri, şi cea de la CL şi cea de la CJ, pot fi atacate în contecios administrativ, de către instituţia prefectului, în termen de şase luni. Cu toate acestea comisia de validare a considerat că, faţă de luna trecută, acum este legală numirea lui Sasu, care a fost votat de consilieri cu 19 pentru, cinci abţineri şi unul împotrivă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav