Schimbarea conducerii Salvamont se intoarce impotriva angajatilor E-mail
schimbarea conducerii Memoriul de nouă pagini împărțit tuturor consilierilor județeni în scopul de a provoca demiterea directorului Salvamont, Adrian David, și-a încheiat, azi, misiunea.

Discutarea acestuia în plenul Consiliului Județean a fost amânată o lună, pentru a permite discuții cu toate părțile implicate – atât cu cei din conducerea Salvamont, cât și cu angajații care au redactat memoriul.

”A avut loc întâlnirea și cu conducerea Salvamont. Am constatat că există unele deficiențe de management, domnul David le știe, considerăm că pot fi eliminate și nicidecum nu considerăm necesară destituirea directorului, așa cum au cerut cei care au redactat memoriul”, a declarat Martin Bottesch, președintele CJ Sibiu. Mai mult, în urma noilor discuții între CJ și reprezentanții Salvamont, Bottesch spune că au ieșit la iveală și unele nereguli de care angajații se fac vinovați.

”Există nerespectări ale regulamentului din partea angajaților. Există și interpretări diferite, dar și lipsuri din regulament, în sensul că nu sunt reglementate toate aspectele. Prin urmare, am propus ca toți să completeze și să reformuleze regulamentul de ordine de interioare și cel de funcționare, care să fie adoptat și respectat de toată lumea”, a mai spus Bottesch.

La începutul acestui an, opt angajați ai Serviciului Salvamont au redactat un nou memoriu adresat CJ, instituția sub care funcționează Salvamontul. Memoriul era structurat pe 15 puncte, pe baza cărora, susțineau semnatarii, ar trebui demarate procedurile de demitere a conducerii Salvamont, inclusiv a contabilului șef al instituției.

Mai multe detalii despre scrisoarea de protest de la începutul anului, aici.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav