Scoala 18 are sala de sport de 1 milion de euro E-mail
Noua sala de sport Primarul Iohannis este aşteptat la inaugurarea noii săli de sport.

Conducerea Şcolii Generale nr. 18 Sibiu va inaugura mâine, de la ora 11:00, cea mai nouă sală de sport din municipiu.

O investiţie de peste 1 milion de euro, finanţare asigurată de Compania Naţională de Investiţii, terenul şi utilităţile fiind puse la dispoziţie de Primăria Sibiu. La ceremonie sunt invitaţi să participe primarul Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ai rectoratului Universităţii „Lucian Blaga“ Sibiu, profesori, părinţi, elevi, reprezentanţi mass-media.

Noua sală de sport se întinde pe o suprafaţă de circa 1.700 metri pătraţi. Este pregătită pentru a găzdui întreceri naţionale şi internaţionale, la mai multe discipline: volei, baschet, handbal, tenis de câmp. Dispune de 150 de locuri pe scaune în tribune.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav