Se cauta un greu la Sibiu E-mail
se cauta un greu După Iaşi şi Bucureşti a venit rândul Sibiului să iasă în faţă cu tot ce are mai... greu în luptele de ring. "Se caută un greu" este, pe 1 şi 2 mai, la Sibiu, în Shoping City – Promenada Mall.

Sibiul va găzdui, în 1 şi 2 mai, evenimentul ”Se caută un greu”, competiţie organizată de Local Kombat, alături de clubul sibian Kudokai Atlassib. Acest eveniment continuă popularizarea fenomenului K 1 care, şi în România, a luat amploare tot mai mare. Destinată tinerilor de categorie grea care doresc să se afirme şi să facă parte din staff-ul Local Kombat, competiţia are deja câţiva sportivi calificaţi, în urma preselecţiilor desfăşurate la Bucureşti şi Iaşi. Alături de cei care se vor califica la Sibiu şi Timisoara, finaliştii celorlalte două etape vor avea parte de un show special, unde se vor lupta pentru a se decide campionul, care va lupta pe viitor în Local Kombat, alături de Cătălin Moroşanu, Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Zmărăndescu, Raul Cătinaş şi Sandu Lungu.

Local Kombat este deja o promoţie de kickboxing consacrată în România, care şi-a extins organizarea şi peste hotarele ţării. Clubul Kudokai Atlassib are un sportiv în echipa Local Kombat, pe "greul" Raul ”Iron” Cătinaş, care în prezent se află într-un stagiu de pregătire în Olanda, pentru cel mai mare eveniment sportiv al ultimilor ani din România, Gala K1 "World Grand Prix" din data de 21 mai, de la Bucureşti, unde va lupta împotriva campionului american de K1, Carter Wiliams. La Sibiu, "Se caută un greu" se va desfăşura în Shoping City Sibiu - Promenada Mall. Cei înscrişi vor fi susţinuţi de la colţ de către sportivii clubului Kudokai, Miodrag Olar şi Adrian Stoiţi. Cei doi vor lupta, la rându-le, în două meciuri de K1, în a doua zi a evenimentului.

Etapa de la Sibiu a show-ului "Se caută un greu" va fi transmisă în direct de Sport.ro. Intrarea este liberă, publicul fiind aşteptat să asiste în număr cât mai mare la meciurile tinerilor înscrişi în competiţie începând cu ora 13.00 sâmbăta, iar duminica de la ora 16.00.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav