Si-a rezolvat problema dupa patru zile de greva a foamei E-mail
si-a rezolvat problema Alexandrina Buzatu, femeia de 53 ani din Mediaş, care a intrat luni, în greva foamei, în Piaţa Agroalimentară, din dorinţa de a afla adevărul despre moartea violentă a fiului său, în vârstă de 24 ani, a renunţat, vineri la prânz, la protestul ei extrem.

Patru zile au fost suficiente, în urma mediatizării cazului, pentru ca procurorii să decidă redeschiderea dosarului în speţă. Femeia, care, în tot acest interval, a fost vizitată de două ori de medici, din cauza alterării stării de sănătate, ne-a declarat în exclusivitate că “în cursul zilei de vineri a venit unul dintre procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi m-a înştiinţat că pot renunţa la protest, întrucât Parchetul General a solicitat reluarea cercetărilor în cazul cu pricina. Mi s-a spus că, zilele urmatoare voi primi şi un document oficial în acest sens”.

Reamintim că Alexandrina Buzatu intrase, luni, în greva foamei. Cu numai trei zile înainte, anchetatorii deciseseră că Petre-Andrei Artăriş, fiul femeii, care s-a electrocutat mortal, în 31 octombrie 2008, este singurul vinovat de incident. Acesta făcea curăţenie într-o hală dezafectată de producţie, aparţinând SC Armax-Gaz SA. Soluţia Parchetului era de neîncepere a urmăririi penale.
Şi-a rezolvat problema după patru zile de grevă a foamei

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav