Sibienii arunca gunoaiele la marginea orasului E-mail
gropi de gunoi Drept urmare, poliţia comunitară va fi cu ochii pe terenurile cunoscute, deja, ca fiind folosite pe post de gropi de gunoi. Anul trecut, amenzile aplicate au ajuns la aproape 39.000 lei. 182 de sibieni au fost prinşi că aruncau deşeurile în locurile interzise. De la începutul lui 2010, au fost aplicate doar 13 amenzi, în valoare de 1.600 lei.

Poliţiştii vor supraveghea, însă, zonele unde se depozitează deşeuri în mod frecvent. Acestea sunt cartierul Ţiglari, strada Podului, cartierul Guşteriţa, Valea Săpunului, strada Ştefan cel Mare, Aleea Haiducului, Aleea Călăraşilor, Aleea Şteaza şi strada Agricultorilor.

Primăria, în colaborare cu firma SC Schuster & Co Ecologic, a încheiat curăţenia de primăvară în oraş. „Pentru a păstra această curăţenie şi pentru a păstra un aspect plăcut oraşului în care locuim, municipalitatea roagă sibienii să acorde o mai mare atenţie modului în care depozitează deşeurile de toate tipurile”, se arată într-un comunicat emis de primărie. Sibienii care aruncă gunoaiele la întâmplare pot primi amenzi între 70 şi 100 de lei, în cazul persoanelor fizice, şi între 200 şi 600 de lei, în cazul persoanelor juridice.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav