Sibienii isi fac reclama pe pungile de paine E-mail
Reclama pe pungile de paine Doi catalani inventivi au găsit, în 2005, o nouă metodă de a aduce publicitatea în caselor oamenilor, agasaţi, deja, de reclame - banalele pungi pentru pâine. Patru ani mai târziu, ideea a ajuns şi în România, în sistem de franciză, iar de miercuri, Publipan face publicitate şi în Sibiu, pe “pâinea caldă”.

Ideea la bază este simplă şi ecologică şi are toate şansele să prindă foarte bine în România, având în vedere că românii sunt mari consumatori de pâine - 112 kilogram pe cap de locuitor, faţă de 80 de kilograme cât este media în Uniunea Europeană. Publipan produce pungi de hârtie speciale, pentru ambalarea pâinii, pe care sunt sunt tipărite, în două culori, anunţuri şi reclame. Pungile sunt distribuite gratuit magazinelor care vând pâine. Tirajul este de 30.000 exemplare, la fiecare 15 zile, culorile variind de la ediţie la ediţie. Concret, Publipan câştigă doar din publicitate. De miercuri, 50 de magazine din cartierele sibiene au primit deja pungile Publipan. Sucursala sibiană este în discuţii şi cu producătorii locali de pâine.

“Avantajul este că noi intrăm în casele oamenilor şi nu ne blocăm în casa scărilor, precum fluturaşii publicitari”, explică reprezentanţii firmei. În plus, spun ei, este o alternativă ecologică la pungile de plastic. Conform estimărilor Publipan, până la sfârşitul anului, vor retrage de pe piaţă 1,4 milioane de pungi de plastic, în Sibiu, şi 60 de milioane la nivel naţional.

Pungile de hârtie respectă regulile impuse de Normativa Europeană referitoare la Ambalarea Produselor Alimentare, fiind produse din hârtie specială, în afara ţării. Cerneala folosită pentru tipar este pe bază de apă, iar adezivii sunt fără poliamide.

Publipan are 120 de sucursale în Spania, 25 în Portugalia şi zece în România, în Bucureşti, Galaţi, Târgu Mureş, Baia Mare, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Constanţa, Târgu Jiu şi Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav