Sibiul a aruncat manusa sportiva E-mail
challenge day 2010 Sibienii au fost înscrişi, vrând nevrând, în „Challenge Day 2010”. Drept urmare, pentru a apăra onoarea oraşului, aceştia vor trebui să să se lupte, miercuri, 26 mai, într-un concurs internaţional al sportului de mase, cu locuitorii oraşelor Subotica (Serbia) şi Cienfuegos (Cuba).

Sibiul a participat pentru prima dată la o asemenea competiţie în 1993, împreună cu locuitorii oraşului Puket (Thailanda). Rezultatul concursului de atunci a fost în favoarea sibienilor. Şi de această dată, competiţia amicală va cuprinde activităţi fizice, comunităţile desemnate concurând pentru a motiva cât mai mulţi oameni să le execute, pentru numai 15 minute.

Locurile de desfăşurare a activităţilor sportive vor fi în Piaţa Mare (tenis de masă, fotbal, şah ş.a.), platoul din faţa Băncii Bankpost (tenis de masă, badminton, role, biciclete ş.a.), Parcul Sub Arini (cros olimpic, role, biciclete, jocuri distractive), Parcul ASTRA (şah, baschet, plimbare, jocuri distractive) Parcul Terezian (jocuri distractive) şi Baza Olimpia (fotbal, handbal). Sibienii vor fi primi un talon şi vor semna într-un tabel de participare.

Evenimentul este organizat de primărie, direcţia judeţeană de sport şi Asociaţia judeţeană Sportul pentru Toţi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav