Sibiul are 1900 de tarani in adevaratul sens al cuvantului E-mail
1900 de tarani Aproximativ 1.900 de locuitori ai municipiului Sibiu sunt aşteptaţi la Primărie pentru a-şi înscrie porcii, oile, vacile sau terenurile agricole în registrul agricol al administraţiei locale. "Biroul de Registru Agricol din cadrul primăriei municipiului Sibiu anunţă toţi sibienii deţinători de terenuri agricole şi animale (din speciile bovine, cabaline, porcine, ovine, caprine, familii de albine) că au obligaţia să îşi înscrie aceste proprietăţi în evidenţele Biroului de Registru Agricol. Conform datelor din evidenţa Registrului Agricol, anul trecut existau pe raza municipiului Sibiu aproximativ 1900 de posesori de animale sau de terenuri agricole", se arată într-un comunicat al administraţiei locale.

Potrivit acestuia, înscrierea sau reînscrierea terenurilor şi animalelor se face anual.

Toţi cetăţenii din municipiul Sibiu care sunt vizaţi de această ordonanţă sunt rugaţi să se prezinte la sediul primăriei Sibiu din strada Samuel Brukenthal nr. 2 camera 124, etajul 1 (Registrul Agricol) pentru înscrierea acestora în evidenţele oficiale până la sfârşitul lunii martie.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav