Sibiul si 5 localitati limitrofe afectate de modernizarea Uzinei de apa E-mail
intrerupere apa SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că sâmbătă, 10 aprilie 2010, între orele 06,oo – 24,oo, se va întrerupe furnizarea apei pentru o parte a consumatorilor din municipiul Sibiu, precum şi pentru localităţiile Cristian, Şura Mică, Şura Mare şi Ocna Sibiului. Întreruperea este impusă de necesitatea executării unor lucrări la rezervoarele 3 şi 4 ale Staţiei de tratare „Dumbrava”, realizate de firma austriacă Aqua Engineering, în cadrul Proiectului Ispa.

Sâmbătă va fi realizat un by-pass ce va culpa rezervoarele 3 şi 4 la reţeaua ce alimentează Zona Industrială Vest, vor fi montate vane de închidere a reţelei precum şi două debitmetre. În paralel cu lucrările de la Uzina de apă se va intervenii asupra conductei de transport Premo DN 800, în zona străzilor Maramureşului şi Aurel Popa în vederea remedierii unor neetanşeităţi.

Zonele afectate din municipiul Sibiu sunt: cartierele Ştrand, Turnişor, Terezian, Gara Mică, Lazaret, Lupeni, Reşiţa, Guşteriţa, Zona Industrială Vest, Zona Industrială Est, Piaţa Gării – Constituţiei - Piaţa Cibin, Oraşul de Jos şi Drumul Ocnei. Sunt posibile scăderi de presiune în zona centrală, cartierele Hipodrom, Shopping City, comuna Şelimbăr cu satele aparţinătoare. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă. „Apă Canal” SA va pune la dispoziţia consumatorilor cisterne cu apă menajeră ce vor staţiona în următoarele puncte: Ştrand („Alcomsib”), Turnişor ( Piaţa Iancu de Hunedoara), Terezian – Ţiglari (Şcoala nr. 13 şi Complex Ţiglari), Lazaret – Guşteriţa (Balanţa – Podului). Lucrările ce vor fi executate sâmbătă fac parte din Proiectul Ispa privind modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, de creşterea calitativă a serviciilor urmând să beneficieze peste 200.000 de persoane.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, telverde 08008.202.202, 0269/222.777.

Director general,
Ing. Mircea Niculescu

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav