Soferii care depasesc neregulamentar trasi pe dreapta astazi pe Valea Oltului E-mail
soferii care depasesc Şoferii care circulă astăzi pe Valea Oltului trebuie să fie foarte atenţi la porţiunile de drum unde se angajază în depăşiri. Dacă o fac pe sectoare unde acest lucru este interzis, au toate şansele să fie opriţi de un echipaj de la Serviciul Rutier. Poliţiştii rutieri de la Sibiu şi Vâlcea au astăzi o amplă acţiune pe linia prevenirii şi sancţionării depăşirilor neregulamentare, şi în subsidiar, a vitezei peste limita legală.

Acţiunea se desfăşoară pe DN 7 (Valea Oltului) atât pe sectorul de drum aflat în judeţul Sibiu, unde vor acţiona două aparate radar şi 3 echipaje de poliţie rutieră pentru oprirea conducătorilor auto, cât şi în judeţul Vâlcea. Intervalele orare de desfăşurare a acţiunii sunt 0900 – 1300 şi 1500 – 1800. "Acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum", spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav