Spectacol la Sibiu Rally Show 2009 E-mail
Spectacol rally show 2009 Cea de-a cincea ediţie a Sibiu Rally Show va începe pe 14 noiembrie pe pista de rally cross din Sibiu.

Piloţii pot participa cu maşini de grupa N4 sau de grupa A. „Am decis să organizăm două competiţii diferite, cu maşinile de grupa A şi cele de grupa N, pentru că spectatorii să aibă parte de şi mai mult spectacol. Anul acesta a fost o lupta extrem de disputată la grupa A şi cred că şi la Sibiu Rally Show vom avea parte de dueluri interesante”, a declarat Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show. Rundele care vor fi sunt distincte, în număr de cinci, atât pentru piloţii de la grupa N4 cât şi grupa A.

Prima rundă presupune trei manşe, iar cel mai bun timp va fi luat în considerare. Cei care vor avea primii opt timpi se vor califica mai departe în turul secund. Aici vor fi două manşe complete, iar cei mai rapizi patru piloţi se vor califica în semifinale. În faza aceasta, câştigătorul va fi cel care va reuşi să câştige două din cele trei confruntări directe. Învingătorii şi învinşii se vor duela în finala mare cât şi în finala mică. "Ştiu că anul acesta a fost unul mai dificil din punct de vedere financiar şi că sunt mulţi piloţi care nu au participat la toate etapele din Campionatul National de Raliuri 2009. În aceste condiţii, sper ca la Sibiu Rally Show să fie prezenţi cât mai mulţi piloţi şi că vom avea parte de un spectacol total”, a adaugat Sorin Itu. Ediţia trecută a fost câştigată de Manuel Mihalache.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav