Sportul egal cu zero la Sibiu E-mail
Sportul egal cu zero la Sibiu Sibienii între 6 şi 18 ani sunt condamnaţi la sedentarism. Spaţiile sportive existente, în acest moment, la nivelul Sibiului, sunt suficiente pentru mai puţin de 3 la sută dintre copii.

Acestea sunt rezultatele preliminare ale unui studiu început în urmă cu o săptămână de organizaţia judeţeană a Partidului Conservator. Potrivit vicepreşedintelui grupării, dr. Ioan Moţ, în urmă cu două săptămâni, organizaţia locală a partidului a început o evaluare a logisticii necesare pentru desfăşurarea de activităţi sportive de către copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. „Rezultatele preliminare arată că, practic, această categorie a populaţiei este aproape complet lipsită de facilităţi pentru a desfăşura activităţi sportive. Din calculele pe care le-am făcut noi, până în acest moment, mai puţin de trei la sută dintre copii ar fi în stare să desfăşoare activităţi sportive”, a spus Ioan Moţ.


Membrii PC vorbesc despre un dezinteres total al primăriei vizavi de sport. „Dezinteresul pentru sport, manifestat de administraţia locală de ani de zile, demonstrează că actuala conducere a oraşului şi judeţului nu este interesată de viitorul sănătos al tinerilor, de dezvoltarea fizică armonioasă a generaţiilor care ajung să vadă terenurile de sport numai din televizor”, a mai spus acesta.

Datele finale ale studiului vor fi făcute publice în maxim o lună. Potrivit reperzentanţilor PC Sibiu, acestea vor fi prezentate şi primăriei municipiului.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav