Stagii de pregatire profesionala pentru studentii sibieni E-mail
stagii de pregatire Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează, în perioada noiembrie-decembrie 2009, în cadrul proiectului „Stagiile de practică-coordonate în dezvoltarea profesională a studenţilor”, trainig-uri cu tema „Dezvoltare personală”.

Cursurile se adresează unui grup de 164 de studenţi din anul II de studiu, de la profilele Psihologie, Montanologie şi IPMA. Aceştia vor participa, în decembrie, la activităţi formative care au ca scop dezvoltarea personală. Pe parcursul zilelor de training, participanţii au posibilitatea de a identifica resursele personale necesare în dezvoltarea profesională şi de a dezvolta abilităţi de comunicare, de afirmare de sine, abilităţi de luare a deciziilor şi de gestionare optimă a emoţiilor şi a stresului.

Centrul de Consiliere lansat în cadrul proiectului în 20 noiembrie, a găzduit, în luna noiembrie, patru traininguri de „Dezvoltare personală”, urmând ca în cursul lunii decembrie să mai fie organizate încă patru astfel de acţiuni.

„În cadrul Centrului de Consiliere studenţii grupului ţintă vor avea parte de experienţe formative importante pentru dezvoltarea lor profesională, incluzând ca şi tematică „Instrumente si tehnici de promovare personală”, „Tehnici de căutare a unui loc de muncă”. Toate acestea vor facilita tranziţia studenţilor de la şcoală la viaţa activă, determinând o mai bună integrare pe piaţa muncii”, a declarat managerul de proiect, Grama Blanca.

Proiectul „Stagiile de practică-coordonate în dezvoltarea profesională a studenţilor” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 2. Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii, Domeniul major de intervenţie 2.1 Tranziţia de la şcoală la viaţa activă şi are ca obiectiv general creşterea adaptabilităţii pe piaţa forţei de muncă a tinerilor studenţi şi creşterea inserţiei profesionale a acestora şi ca obiective specifice: dezvoltarea competenţelor profesionale ale studenţilor prin adaptarea programelor de instruire practică la cerinţele specializării spre creşterea inserţiei profesionale; formarea competenţelor specifice ale tutorilor, ca persoane ce îndrumă practica şi contribuie la formarea profesională a studenţilor; dezvoltarea unui plan de carieră pentru studenţi prin activităţi de consiliere şi orientare profesional.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav