Strazile Tiglari si Raului intra in santier E-mail
Strazi in reparatie Municipalitatea anunţă câteva lucrări care vor avea loc în trafic, în zilele următoare.

Prima dintre ele va avea loc joi, 8 octombrie, pe strada Râului, şi va fi realizată de SC DPC SA. Circulaţia va fi deviată pentru realizarea unei traversări timp de câteva ore, pe strada Distribuţiei, şi se va relua în condiţii normale de la ora 14.00, în aceeaşi zi.

A doua lucrare va fi realizată pe strada Ţiglari de firma Sistem Yapi. Pe această stradă se va lucra începând din 9 octombrie, la introducerea reţelei de canalizare, lucrare realizată în cadrul programului ISPA. Lucrările vor fi realizate pe tronsoane, până la mijlocul lunii decembrie, iar circulaţia va fi permisă în regim de şantier.

Comtram va lucra în zona intersecţiei străzilor Reconstrucţiei – Lemnelor – Pedagogilor pentru finalizarea amenajării acesteia. În perioada lucrărilor, 8 – 15 octombrie, circulaţia pe strada Lemnelor se va realiza în regim de sens unic.

Refaceri DPC

În ultima săptămână SC DPC SA a refăcut asfaltul în urma intervenţiilor pe aproximativ 25 de străzi. Cele mai importante, din punctul de vedere al tranzitului, sunt I. Neculce, Calea Cisnădiei, Gării, Rennes, Şcoala de Înot, Macaralei şi Strungului. De asemenea, sunt într-un stadiu avansat şi lucrările de refacere pe străzile Treboniu Laurian şi Alba Iulia.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav