Sute de sibieni atentionati sa curete trotuarele E-mail
sibienii atentionati cei mai mulţi dintre sibieni au fost înştiinţaţi că au obligaţia să cureţe trotuarele de zăpadă, 10 dintre ei au primit avertismente, iar următorul pas va fi amenda *

Începând de marţi, de când în Sibiu s-a aşternut un strat consistent de zăpadă, sute de sibieni au fost înştiinţaţi de reprezentanţii Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat şi de cei ai Poliţiei Comunitare că au obligaţia să cureţe trotuarele din faţa caselor sau pe cele din dreptul firmelor. Au fost vizate zona centrală, cartierele Hipodrom, Ştrand, Valea Aurie şi Piaţa Cibin.

10 sibieni au primit avertismente din partea Primăriei MunicipiuluI Sibiu, deoarece în urma înştiinţării nu şi-au curăţat trotuarele, iar pasul următor pentru cei care nu respectă legea va fi amenda, spune Daniela Costa, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei MunicipiuluI Sibiu. Amenzile sunt între 50 şi 80 de lei, dacă sunt persoane fizice, şi între 150 şi 250 lei, dacă sunt persoane juridice.

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local 210 din 2001, pentru aprobarea normelor şi regimul contravenţiilor privind gospodarirea, păstrarea ordinii şi liniştii publice, comerţ şi transport în municipiul Sibiu, sibienii trebuie ca "iarna să cureţe zăpada de pe trotuare, să asigure circulaţia normală a pietonilor". În Sibiu, societatea Schuster & Co Ecologic care asigură deszăpezirea, a consumat, în ultimele 24 de ore, alte 200 de tone de sare şi 15 tone de clorură de magneziu. Deoarece căderile de zăpadă nu au mai fost abundente, firma de deszăpezire a putut interveni şi pe străzile secundare din zona Calea Dumbrăvii.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav