Targul Mesterilor Constructori - Sibiu 2010 E-mail
Haine la mana a doua

Târgul Meşterilor Constructori, primul târg din România dedicat pieţei “do it yourself” se desfăşoară la Sibiu, la Sala Transilvania, între 18 şi 21 iunie.


Evenimentul se adresează meseriaşilor, meşterilor constructori, persoanelor fizice cu intenţii de investiţii în construcţii (renovări, amenajări, construcţia unei case) precum şi pasionaţilor de bricolaj.


Meşterii sunt factori importanţi care influenţează beneficiarii finali în alegerea materialelor de construcţii. Evenimentul aduce în prim plan meşterul în construcţii, constituind în acest sens o premieră pentru piaţa de târguri şi expoziţii din România. ABplus Events reuşeste astfel să definească şi să diferenţieze clar aceste evenimente, dedicate consumatorului final, de evenimentele B2B organizate în Iaşi, Braşov, Timişoara, Cluj Napoca, Constanţa şi Bucureşti, toate aflate sub umbrela CAMEX, evenimente pentru construcţii.


Târgul Meşterilor Constructori este o sărbătoare care îmbină târgul cu vânzare şi demonstraţiile cu activităţi de divertisment. Evenimentul este dezvoltat în jurul a 3 zone importante: zona pavilioanelor expoziţionale, zona de demonstraţii şi zona de activităţi în aer liber.


Demonstraţiile din cadrul Târgului privesc atât materiale de construcţii noi apărute, cât şi tehnici de lucru moderne. Vor fi antrenaţi montatori de acoperişuri, confecţioneri de tâmplarie AL/PVC, montatori de pereţi şi plafoane din gips-carton, zidari, pietrari, tencuitori, zugravi, ipsosari, tapeţari, vopsitori, mozaicari, faianţări, parchetari şi nu numai.


Mai multe detalii despre eveniment pe www.camex.ro.


Partener Oficial CAMEX 2010: DEKO Professional Services.


Compania ABplus Events a fost înfiinţată în anul 1997, fiind de 13 ani lider în organizarea de târguri şi expoziţii în construcţii la nivel naţional.


În 2010, ABplus Events îşi continuă misiunea de a oferi informaţii, inspiraţie şi acces la piaţă prin expoziţii, evenimente, publicaţii şi data business în construcţii.


Printre brandurile dezvoltate în timp de ABplus Events se numără CAMEX, Seara de Excelenţă, Construct Week, Efimark, Eficall sau ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.


 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav