Tatuatori de pe cinci continente vin la Sibiu E-mail
Transilvania Tatto expo Cea de-a doua ediţie a Transilvania Tattoo Expo începe vineri, 28 mai.

Singura convenţie internaţională de tatuaje din România se desfăşoară în Sala Transilvania din Sibiu şi va dura trei zile. Pentru ediţia din acest an, la Sibiu vor sosi artişti reprezentativi de pe toate continentele, în total, peste 50 de artişti în desenul pe piele. James este cel mai reprezentativ produs al şcolii de tatuaj din Ungaria, de unde provin unii dintre cei mai celebri tatuatori din lume.

Specializat pe stilul realistic, el este unul dintre puţinii din lume care au capacitatea să transpună pe piele orice fel de imagine, de la fotografia unei persoane până la scene complexe cu multe personaje sau peisaje subacvatice care par ca prind viaţă folosindu-se de anatomia şi mişcarea corpului. Takami aduce din Ţara Soarelui Răsare cultura samurailor prin îmbinarea armonioasă a elementelor şi tehnicilor tradiţionale vechi de mii de ani cu temele moderne. A fost premiat la unele dintre cele mai prestigioase festivaluri, cum ar fi cele de la Londra şi Milano, unde participă doar artişti de elită.

Ovidiu este unul dintre cei mai valoroşi artişti sibieni. E în căutarea unui loc pe scena celor mari şi se străduie să creeze în România o comunitate de artişti care să reprezinte ţara cu succes la festivalurile din lume. A adus României 7 premii internaţionale iar următorul său proiect este lansarea primei reviste de gen din România. Mike Skiver este o legendă vie, un Elvis Presley al tatuatorilor. A fost prezent la primele convenţii din SUA şi mai apoi la mai toate evenimentele din Europa. Este unul dintre puţinii care a trăit întreaga istorie a acestei arte. Mike este o adevărată enciclopedie a tot ceea ce înseamnă tatuaj. A deschis în State un muzeu de maşini de tatuat.

Ediţia din acest an a Transilvania Tattoo Expo aduce o nouă premieră. Un grup de elevi ai Liceului de Artă din Sibiu vor participa într-un proiect de art fusion, împreună cu body-paint-eri pentru crearea unei lucrări nemaivăzute în România, o surpriză pentru vizitatorii sibieni. Festivalul începe în 28 mai iar accesul se face pe bază de bilet. Preţul biletului pentru o zi este de 15 lei iar al unui abonament pe 3 zile este de 30 de lei. Pentru sibieni este o ocazie unică de a îşi imprima pe piele desene realizate de unii dintre cei mai valoroşi artişti din lume la preţuri mult mai mici decât cele obişnuite.

Patru trupe vor face atmosferă în Sala Transilvania. Koffin Kats (USA), Truda (RO), Cowboy and Corpse (UK) şi Trooper (RO) şi-au anunţat prezenţa la cea de-a doua ediţie a Transilvania Tattoo Expo. În cadrul festivalului va fi lansat şi primul număr al revistei Tattoo Age, prima revistă destinată tatuajelor din România, care va prezenta o parte dintre cei mai buni artişti din ţară.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav