Televiziune la comanda pentru sibieni E-mail
televiziune la comanda Romtelecom va lansa, până la finele acestui an, un serviciu care va permite unui client să comande vizualizarea unor anumite filme sau emisiuni TV contra unei taxe (Video on Demand - VoD), a declarat, marţi, directorul general al operatorului, Yorgos Ioannidis, citat de Mediafax.

"Avem deja serviciul televiziune prin Internet (IPTV) şi vrem să ne completăm portofoliul cu VoD", a spus Ioannidis la o întâlnire cu presa.

La finele anului trecut, Romtelecom a lansat în zece oraşe serviciul de televiziune prin internet (IPTV) Dolce Interactiv, disponibil clienţilor care dispun de o linie de telefonie fixă şi o conexiune la internet în bandă largă cu o viteză de transfer de minim 8 Mbps (megabiţi pe secundă).

IPTV permite clienţilor să controleze şi administreze mai bine conţinutul TV, prin selectarea şi înregistrarea programelor de care sunt interesaţi. Serviciul de televiziune este livrat pe internet, prin reţeaua unui operator, pe bază de abonament.

Dolce Interactiv a fost lansat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Piatra Neamţ, Sibiu, Brăila, Ploieşti, Constanţa şi Bacău.

Acoperirea, precum şi funcţionalităţile oferite utilizatorilor vor fi treptat extinse în viitor.

Conţinutul TV la cerere va fi disponibil prin intermediul unei biblioteci, iar utilizatorul IPTV poate înregistra mai multe programe în acelaşi timp pentru a le viziona ulterior.

Clienţii Dolce Interactiv au la dispoziţie un portal web prin care vor putea administra propria experienţă TV.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav