Terapie cu laser la Fizioterapia Spitalului Judetean E-mail
terapie cu laser Secţia de Fizioterapie I a primit un aparat cu laser, de ultimă generaţie, achiziţionat în urma unei donaţii din partea unei firme sibiene. Valoarea acestuia se ridică la aproximativ 30.000 de lei.

Pacienţii cu afecţiuni osteoarticulare reumatice sau posttraumatice vor putea beneficia, din această lună, în cadrul Secţiei de Fizioterapie I a spitalului, de modalităţi eficiente de tratament cu ajutorul unui aparat laser de ultimă generaţie. Aparatul a fost achiziţionat în urma unei donaţii din partea unei firme sibiene, iar valoarea acestuia se ridică la aproximativ 30.000 de lei. "Dotarea secţiei cu un astfel de aparat reprezintă un mare beneficiu pentru pacienţii cu astfel de afecţiuni. Această metodă modernă oferă un tratament eficient şi rapid, cu rezultate evidente, dovedite ştiinţific, vizibile după 5-10 şedinţe de terapie laser”, spune Florina Popa, medic primar în această secţie.

Mii de proceduri în fiecare lună

În cadrul secţiei sunt trataţi şi recuperati şi pacienţii cu suferinţe neurologice, ortopedice şi posttraumatice, iar pentru cei care nu se pot deplasa, tratamentul (electroterapie, masaj, gimnastică, aplicaţii de parafină) se face la patul bolnavului. Secţia Fizioterapie I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are 35 de paturi pentru spitalizarea continuă şi 8 pentru cea de zi, iar în cadrul secţiei îşi desfăşoară activitatea 42 de angajaţi (medici, asistente, kinetoterapeuţi, maseuri), care aplică mii de proceduri pentru aproximativ 250 de pacienţi din sistemul ambulator în fiecare lună, la care se adaugă şi pacienţii internaţi. "Pentru că solicitările din partea pacienţilor sunt numeroase, în prezent s-au facut programări pentru lunile mai şi iunie.

Avem foarte mulţi pacienţi care vin şi din alte judeţe pentru a se trata la noi”, adaugă medicul Florina Popa. În perioada următoare, reprezentanţii secţiei, cu susţinerea conducerii spitalului, doresc să realizeze un proiect pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile în domeniul medical. Sumele obţinute vor fi folosite pentru mansardarea clădirii, construirea unui lift exterior, reabilitarea interiorului secţiei şi dotarea cu aparatură medicală.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav