Toate trenurile de la Sibiu catre Vintu sunt anulate E-mail
trenurile anulate CFR Călători va modifica circulaţia trenurilor pe ruta Vinţu de Jos - Sibiu, din cauza unor restricţii de circulaţie între staţiile Vinţu de Jos şi Sebeş Alba, judeţul Alba, informează Ministerul Transporturilor.

Trenul Accelerat 1623 Sibiu - Timişoara Nord a fost anulat, iar călătorii sunt preluaţi de trenul Accelerat 1813, care circulă pe ruta ocolitoare Sibiu - Copşa Mică - Alba Iulia - Vinţu de Jos - Timişoara. Trenul Rapid 373-2 Budapesta - Sibiu este anulat pe distanţa Vinţu de Jos - Sibiu şi circulă pe ruta ocolitoare Arad - Vinţu de Jos - Alba Iulia - Copşa Mică - Sibiu.

De asemenea, trenul Accelerat 1814 Timişoara Nord - Sibiu (cu garnitură pentru relaţia Cluj - Sibiu) este anulat pe distanţa Vinţu de Jos - Sibiu şi circulă pe ruta ocolitoare Timişoara - Vinţu de Jos - Alba Iulia - Copşa Mică - Sibiu. Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor afectate la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară la telefon 021/9521.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav