Trafic restrictionat temporar pe Coposu E-mail
Trafic restrictionat Cel mai dur raliu de hard-enduro din lume, Red Bull Romaniacs, va da câteva bătăi de cap şoferilor. Începând de joi şi până sâmbătă, traficul pe bulevardul Coposu va fi restricţionat. În acelaşi interval vor fi închise parcările de la Teatrul Radu Stanca, Sala Thalia, Zidul Cetăţii şi cea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Joi, 13 august, începând cu ora 20, traficul pe bulevardul Coposu va fi restricţionat pe porţiunea dintre Piaţa Unirii şi strada Independenţei. Conducătorii auto care foloseau regulat acest segment de drum sunt rugaţi să aleagă rutele ocolitoare: Piaţa Unirii – str. Tribunei – str. Mitropoliei, Piaţa Unirii – str. Constantin Noica - str Hermann Oberth - B-dul Coposu (între sensul giratoriu şi strada Gheorghe Lazăr) – str. Gheorghe Lazăr - str. Cetăţii.

Începând de vineri, 14 august, ora 16, până sâmbătă, 15 august, ora 24, traficul pe Coposu va fi restricţionat complet între Piaţa Unirii şi sensul giratoriu de pe str. Constituţiei. Restricţiile temporare vor fi marcate prin indicatoare de presemnalizare poziţionate începând de mâine, 12 august în toate intersecţiile din vecinătatea zonei şi în cele mai importante din municipiu.

„Organizatorii Red Bull Romaniacs îşi exprimă regretul pentru eventualele neplăceri ce vor fi cauzate de restricţionarea temporară a traficului pe bulevardul Coposu. Prologul Red Bull Romaniacs este un spectacol realizat special pentru Sibiu şi sibieni, singurul de acest gen organizat în lume. Peste tot în lume se realizează competiţii de hard-enduro însă motivul principal pentru care raliul de la Sibiu este atât de popular este tocmai acest Prolog care oferă concurenţilor posibilitatea de a fi văzuţi de foarte mulţi spectatori şi Sibiului să fie promovat în afara graniţelor. Dorim să-i asigurăm pe sibieni că după încheierea spectacolului, Red Bull Romanics va suplimenta numărul oamenilor care vor debarasa obstacolele pentru ca traficul să reintre în normal cât mai repede posibil”, explică organizatorii într-un comunicat de presă.

Prologul acestei ediţii are un traseu diferit faţă de cel din anii trecuţi. Obstacolele pe care concurenţii vor trebui să le strabată - buşteni, pietre, anvelope, structuri de lemn - vor oferi spectatorilor o imagine cât mai fidelă a ceea ce înseamnă cel mai dur raliu de enduro din lume.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav