Trei farmacii sunt deschise non~stop de Pasti E-mail
3 farmacii Trei farmacii, două din Sibiu şi una din Mediaş, vor avea program non-stop în perioada sărbătorilor pascale. Este vorba despre farmacia San Marco din cadrul complexului Cedonia, farmacia Polisano de pe bulevardul Mihai Viteazul şi farmacia Farm S.R.L. din cadrul policlinicii de la Mediaş.

Policlinicile sunt închise pe 5 şi 7 aprilie

Tot în zilele de 3, 4 şi 5 aprilie spitalele din judeţ vor funcţiona cu linii de gardă şi serviciile de urgenţă, policlinicile fiind închise luni, 5 aprilie, şi miercuri, 7 aprilie, când angajaţii din sănătate au zi liberă, fiind Ziua Mondială a Sănătăţii. "În perioada Sărbătorilor Pascale, Unitatea Primiri Urgenţe a spitalului asigură servicii medicale la capacitate normală, în secţiile clinice se asigură permanenţa prin sistem de gardă, iar în Ambulatoriul de Specialitate (Policlinică) nu s-au făcut programări pentru data de 5 aprilie.

Tot în acest mod se va desfăşura activitatea şi în ziua de 7 aprilie, Ziua Mondială a Sănătăţii, considerată zi nelucrătoare în conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă la nivel de ramură sanitară pe perioada 2008-2010 şi Contractului Colectiv de muncă al spitalului", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Medicii spitalului recomandă sibienilor, în aceste zile de sărbătoare, cumpătare în ceea ce priveste consumul de alimente şi alcool, mai ales în cazul persoanelor care au ţinut post şi care trebuie să revină treptat la alimentaţia normală. (R.G.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav