ULBS are trei reviste cotate ISI E-mail
reviste ISI Universitatea sibiană şi–a îmbunătăţit ratingul publicaţiilor ştiinţifice şi are acum trei publicaţii cotate lSI şi cinci reviste indexate la categoria B+

Volumul "5th Balkan Region Conference on Engineering and Bussiness Education" este pe lista noilor intrări în topul internaţional al revistelor ştiinţifice. Astfel, volumul ce cuprinde lucrările celei de-a V-a Conferinţe în domeniul Educaţiei în Inginerie şi Management a primit recunoaşterea Thomson Reuters prin indexarea în ISI Web of Knowledge. De asemenea, Universitatea Lucian Blaga a reuşit să menţină în topul ISI evenimentul Internaţional Economic Conference de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi revista Transilvania Review of Systematical and Ecological Research, se arată într-un comunicat de presă al ULBS. Thomson Reuters cu sediul în Philadelphia, USA, este o organizaţie care monitorizează producţia ştiinţifică internaţională în funcţie de anumiţi indici scientometrici şi este numărul unu la nivel mondial raportat la numărul de publicaţii indexate, volum de informaţie, recunoaştere internaţională.

De un an bun şi studii de calitate au avut parte şi alte publicaţii ştiinţifice ale instituţiei sibiene, astfel că în prezent, conform indexării CNCSIS, cinci reviste sunt indexate B+ (General Mathematics; American, British and Canadian Studies; Revista Teologică; Acta Terrae Septemcastrensis; Germanistiche Beitrage), iar trei au categoria B (Acta Medica Transilvanica; Revista Economică; Acta Universitatis Cibiniensis / Technical Series). CNCSIS este singura instituţie din România care realizează o ierarhizare a revistelor ştiinţifice, categoria superioară fiind B+ (reviste indexate în baze de date recunoscute internaţional) urmată de B (reviste cu punctaj de recunoaştere). (M. S.)

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav