Ultima confruntare din Campionatul National de Raliuri are loc la Sibiu E-mail
ultima confruntare Ultima confruntare dintre piloţii care au participat în Campionatul Naţional de Raliuri 2010 va avea loc la Sibiu Rally Show, în zilele de 5 şi 6 noiembrie. În premieră, anul acesta, competiţia este deschisă pentru piloţii din fiecare grupă din campionat.

Circuitul de rally cross, locul unde se desfăşoară celebra super specială din Raliul Sibiului, va găzdui ultima confruntare dintre piloţii Campionatului Naţional de Raliuri. Sibiu Rally Show, competiţie ajunsă la editia a şasea, se va desfăşura în perioada 5 - 6 noiembrie. „În premieră, la ediţia din acest an vor fi acceptaţi piloţii de la toate grupele din Campionatul Naţional de Raliuri, iar competiţia se va desfăşura timp de două zile. Am decis să organizăm competiţii diferite, cu maşinile de la fiecare grupă, pentru ca spectatorii să aibă parte de şi mai mult spectacol", a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show.

Vineri, 5 noiembrie, în prima zi a Sibiu Rally Show, sunt programate duelurile dintre cei care concurează pe maşini Dacia Logan şi piloţii de la grupele H si K, startul fiind programat pentru ora 14:00. Sâmbătă, 6 noiembrie, în cea de-a doua zi, se va da lupta la grupele A şi N, maşini cu tracţiune integrală, startul fiind programat la ora 10:00. Până acum, la Sibiu Rally Show au triumfat Titi Aur în 2005 şi 2006, Jarkko Miettinen în 2007, Manuel Mihalache în 2008, Danny Ungur, la grupa A, şi Gergo Szabo, la grupa N, în 2009. „Ştiu că anul acesta a fost unul mai dificil din punct de vedere financiar şi că sunt mulţi piloţi care nu au participat la toate etapele din Campionatul Naţional de Raliuri. Tocmai de aceea am decis ca la ediţia din acest an să poată lua startul toţi piloţii şi sper că aceştia vor veni într-un număr cât mai mare la Sibiu Rally Show", a adăugat Sorin Itu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav