Vivaldi Bach Schumann Prokofiev si Dvorak la Filarmonica E-mail
program filarmonica Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit, pentru săptămâna viitoare, trei evenimente de excepţie – două recitaluri camerale şi un concert simfonic. Luni, 15 martie, ora 19, la Sala Thalia va avea loc un recital cameral susţinut de cvartetul TADA!. Teodora Cîrciumaru (pian), Andrei Crăciun (clarinet), Daniel Verde (fagot) şi Alexandru Crăciun (marimbă) vor interpreta compoziţii semnate Vivaldi, Devienne, Tausch şi Baermann. La acest eveniment intrarea este liberă.

Marţi, 16 martie, vor putea fi ascultate compoziţii semnate J.S. Bach, R. Schumann, C. Debussy şi S. Prokofiev, toate în interpretarea pianistei Alina Azario. Săptămâna muzicală se va încheia joi, 18 martie, cu un concert simfonic susţinut de orchestra Filarmonicii sibiene condusă de la pupitrul dirijoral de Ovidiu Bălan. Pianista Oxana Corjos va interpreta “Burleasca pentru pian şi orchestră în re minor” de R. Strauss. Programul serii mai cuprinde Uvertura “Carnaval” de A.Dvořák. precum şi Simfonia IIIîn Mi b major op.97 „Renana”.

Programe speciale pentru tineri

Din martie, Filarmonica de Stat Sibiu a demarat un proiect de promovare a activităţilor sale în liceele sibiene, prin care sunt oferite elevilor, la preţuri speciale, pachete de abonamente pentru recitalurile camerale.

„Suntem preocupaţi permanent de educaţia tinerei generaţii „prin” şi „pentru” muzică. De aceea Filarmonica de Stat Sibiu oferă un cadru generos de afirmare pentru tinerii muzicieni, atât în recitaluri, cât şi în concerte cu orchestra simfonică precum şi un program coerent care se adresează tinerilor în general, cu scopul formării şi educării acestora în spiritul adevăratelor valori ale muzicii universale”, a declarat Ioan Bojin, director general al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav