Vizitatorii centurii schimb tonul: din finele lui iulie trec la ploi grele E-mail
Vizitatorii centuriiVizita pe centura ocolitoare a Sibiului de la începutul lunii iunie, efectuată de prefectul Constantin Trihenea şi o parte a parlamentarilor sibieni, a fost una foarte fructuoasă.

S-a încheiat chiar cu mici laude. „Dacă vă respectaţi promisiunea că terminaţi podul până la finele lui iulie, ne reîntâlnim cu felicitări”, le-a spus Trihenea constructorilor, la podul de la Guşteriţa. Am ajuns la finalul lui iulie şi nu au apărut felicitările.

Vizita de ieri a aceloraşi omeni mai înăsprit puţin tonul discuţiilor. “Cu această ocazie, s-au analizat punctele de lucru cele mai avansate şi cele care sunt în stadii fizice de execuţie mai puţin avansate. Ca şi în alte ocazii, explicaţiile au fost oferite de consultantul Vasile Isac, domnia sa declarându-se mulţumit de majoritatea lucrărilor aflate în grafic, cu toate greutăţile întâmpinate din cauza ploilor abundente din ultima perioada de timp”, a transmis purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Conform Prefecturii există atât lucruri bune cât şi mai puţin bune. Astfel, pe tronsonul I, lucrările ajunse la 90-95% realizare sunt: podul rutier peste DN1 (Şelimbăr-Bungard-Mohu), tronson ieşire Sibiu-Agnita, cu pod rutier şi bretele de record, sensul giratoriu zona Compa (str. H. Coandă).

Punctele rămase "fierbinţi", pe traseul centurii sunt: pasajul CFR Şelimbăr, cu aplicarea soluţiei de consolidare cu blocheţi din beton, podul de la Guşteriţa, cu structura de rezistenţă încheiată în termenul angajat (20 iulie); este primul pod de ciment peste Cibin, construit în ultimii 30 de ani (4 benzi) şi pasaj CFR în zona de racord tronson I şi tronson II unde se lucrează la suprabetonare şi montarea blocheţilor.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav