Volei ~ Sibiencele nu au putut produce surpriza E-mail
echipa de volei femenin CSM - CSS Terezianum Sibiu a pierdut în faţa lui VC Unic Piatra Neamţ cu 3-0, miercuri, la Sala Transilvania.

Partida a început la ora 12:00. Startul a adus primele două puncte pentru sibience. Evoluţia nu fost deloc rea, iar menţinerea diferenţei de la început a reuşit până la primul time-out cerut de banca Neamţului (8-6). De aici a început declinul sibiencelor. Scorul a devenit egal, iar fetele aflate în deplasare au profitat de greşelile de preluare ale CSM-ului şi au reuşit să se depărteze, însă nu cu mult. De la 12-12 situaţia a devenit favorabilă pentru Unic care s-a distanţat cu paşi rapizi. Sfertul s-a încheiat la 19-25 în dauna grupării de pe Cibin. Cel de-al doilea sfert a fost cel mai bun din întreaga partidă pentru Sibiu.

Elevele lui Paul Bogdan s-au ţinut scai de Piatra Neamţ, ba chiar păreau că o să îşi revendice sfertul. 21-21, iar Andreea Neculcea şi echipa nu s-au lăsat mai prejos. Problema a venit tot la time-out. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul şi fetele Sibiului au lăsat să le scape printre degete câştigarea setului, încheiat cu 21-25. În ultima parte, moralul CSM-ului a fost la pământ. Au început sfertul prost, greşelile nenumărate la preluare ale Dianei Moga şi ale Dariei Antonie, dar şi blocajele nereuşite, au dus la capitularea rapidă la 17-25. "Se putea mai mult în setul doi însă experienţa celor de la Piatra Neamţ şi-a spus cuvântul.

Avem deocamdată o echipă tânără, multe fete sunt nu sunt foarte pregătite. Este un nucleu format doar din şapte jucătoare, nu poţi face performanţă doar cu atâtea jucătoare. Avem o victorie şi asta este important. Mai departe ne trebuie noi jucătoare să putem face ceva însă nu ştiu dacă vor mai veni, asta din cauza banilor", a declarat Paul Bogdan, antrenorul sibiencelor. Următoarea etapă, a V-a, CSM joacă cu Târgu Mureş, în deplasare, pe 7 noiembrie.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav