WOA Metal Battle Romania 2010 la Sibiu E-mail
Metal battle romania Asociaţia Rockin Transilvania prezintă a doua ediţie a concursului W O A Metal Battle, concursul în urma căruia trupa câştigătoare din România poate participa la finala organizata în cadrul celebrului festival Wacken Open Air din Germania.

Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit între timp un mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului. Trupe câştigătoare din Germania, Israel, Brazilia, precum şi actuala „campioană”, “Crysis“ sunt dovezi ale caracterului internaţional ale acestui concurs şi a faptului că în întreaga lume există nenumărate trupe, tinere şi foarte talentate, care merită să fie descoperite.

Trupele câştigătoare la acest concurs pot să se bucure de diverse premii din partea partenerilor concursului, precum Artist Price Endorsement Deals. Trupele care câştigă marea finală internaţională a concursului se bucură de premiul principal constând într-un contract cu casa de discuri Wacken Records.

În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 25 de ţări diferite. În plus, se poartă discuţii pentru intrarea SUA şi Canada în rândul ţărilor participante. Noi ţări participante în anul 2010 sunt Danemarca, Cehia, Portugalia şi Marea Britanie.

Următoarea finală internaţională va avea loc în perioada 05.–07.08.2010, în cadrul marelui festival Wacken Open Air 2010, pe scena W.E.T. Stage. Condiţiile de participare, precum şi informaţii diverse despre ţările participante, formaţii câştigătoare etc. pot fi găsite pe internet, la adresa www.metal-battle.com

CONDIŢII DE PARTICIPARE în 2010 – pot participa trupele din România care:

- nu au contract în derulare cu vreun label (casă de discuri) şi nici nu sunt pe cale să încheie un astfel de contract;
- sunt în măsură să concureze susţinând un recital live cu durata de 30 de minute;
- nu au câştigat vreo semifinală regională sau naţională în 2010 (mai precis, se pot înscrie din nou toate formaţiile care au participat la preselecţia din 2009, cu excepţia câştigătorului finalei naţionale);
- înscrierea la concurs se face începând din acest an numai online, prin trimiterea formularului de înscriere completat corespunzător prin e-mail, la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. Cererea de înscriere va cuprinde în mod obligatoriu adresa paginii voastre oficiale de internet (poate fi şi MySpace, de exemplu), care să conţină neapărat biografia trupei, câteva fotografii şi cel puţin trei piese (audio) compuse şi interpretate de voi.

Începând din acest an W:O:A Metal Battle acceptă şi înscrieri online prin intermediul Sonicbids, la adresa: http://www.sonicbids.com/Opportunity/OpportunityView.aspx?c=5305

Cei care doresc să se înscrie în concurs prin intermediul Sonicbids, nu mai trebuie să aibă site care să cuprindă informaţiile şi piesele necesare pentru concurs, toate acestea putând fi grupate într-un amplu dosar electronic de presă în cadrul contului creat pe Sonicbids.

Ultima zi de înscriere este vineri, 8 ianuarie 2010.

Formularul de înscriere şi informaţii suplimentare se găsesc pe pagina de internet a concursului, http://www.metal-battle.com/metal-battle/romania/

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav