Ziua Politiei sarbatorita la Sibiu E-mail
ziua politiei la sibiu Standuri expoziţionale cu tehnică de ultimă generaţie, folosită în activitatea de poliţie, laboratorul criminalistic, noile autovehicule dotate cu aparat radar ale poliţiei rutiere, standul expoziţional al Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost doar câteva dintre activităţile pregătite de poliţiştii sibieni pentru a marca sărbătorirea zilei Poliţiei Române.

Depunere de coroane şi şedinţă festivă

Începând cu ora 10:00, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din decembrie 1989 din faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu a avut loc ceremonialul militar de depunere de jerbe şi coroane în memoria eroilor. La ceremonie a participat şi prefectul Constantin Trihenea, care a citit mesajele primului ministru Emil Boc şi ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

Alături de prefectul Constantin Trihenea, au fost prezenţi numeroşi reprezentanţi ai autorităţilor locale, şefi de instituţii, poliţişti şi sibieni. Manifestările au continuat în Aula "Avram Iancu" a Universităţii "Lucian Blaga", unde a avut loc o şedinţă festivă în cadrul căreia au fost citite mesajele ministrului Administraţiei şi Internelor, inspectorului general al Poliţiei Române, ordinele de înaintare în gradul profesional următor la termen şi înainte de termen ale unor poliţişti sibieni, precum şi premierea câştigătorilor jocurilor sportive.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav