Construirea unei scoli dureaza sapte ani la Medias E-mail
Construirea unei scoli dureaza sapte ani la Medias Cei peste o sută de elevi de etnie maghiară care, de câţiva ani, învaţă într-o locaţie improprie - în clădirea părăginită a fostei Şcoli Militare de Subofiţeri şi Maiştri Militari de Aviaţie “Traian Vuia” - vor trebui să mai aştepte cel puţin încă un an, până când se vor putea muta în casă nouă.

Demolată în urma unui proiect demarat în anul 2004, fosta instituţie de învăţământ gimnazial “Istvan Bathory”, situată pe strada Mihai Viteazu, nu a putut fi reconstruită nici până în prezent, cu toate că ar fi trebuit finalizată în 2007. Neînţelegerile repetate între antreprenori şi Ministerul Educaţiei, care finanţează în proporţie de 90 la sută costurile lucrării, au dus la sistarea, în două-trei rânduri, a tututor activităţilor de construcţie timp de câte un an.  Valoarea acesteia este de aproape două milioane de lei. Reluate zilele trecute, lucrările au intrat din nou în impas din cauză degradării construcţiei, inclusiv a fundaţiei, ceea ce impune fonduri noi.

Primarul Daniel Thellmann susţine că “până la finele acestui an sperăm ca respectiva clădire să fie finalizată în roşu, însă de-abia în anul şcolar următor, 2010-2011, ea ar putea deveni funcţională”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav