Prezentare Donatella Scarpe E-mail
Obiective 360° - Magazine, Shopping Localizare pe harta
Descriere:
Dinamica si moderna DONATELLA SCARPE ofera azi incaltaminte inovativa si design pentru femei, adecvate unui public international tot mai exigent.

Caracteristici distinctive sunt calitatea superioara a materiilor prime si a finisajelor tinand cont in acelasi timp si de confort, propuneri noi si moderne la dispozitia femei ce nu se multumeste usor.

DONATELLA SCARPE este sinomin de experienta, cercetare stilistica si maiestrie artizanala, intr-o piata globala unde caraceristicile MADE IN ITALY rezulta intotdeauna castigatoare.
Denumire:
Donatella Scarpe
Adresa:
Str. Metalurgistilor nr. 1-3
Telefon / Mobil:
0269 211 045
0728 307 533
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Website:
www.donatellascarpe.ro
Panorame virtuale realizate la Showroom-ul Donatella Scarpe

Donatella Scarpe


 Evenimente organizate / Noutati obiectiv / Oferte promotionale
momentan nu exista oferte disponibile.
Comentarii (1)Add Comment
What a great website
Scris de Man Van London, februarie 26, 2016
So much information to look at, it's a great tool for tourism http://www.bookyourmanwithavan.com/

Adauga un comentariu
mai mic | mai mare

busy
 
< Precedent
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav