Comunicat de presa CAMEX Sibiu 2009 E-mail
Camex - 2009CAMEX Sibiu la ediţie aniversară!
De 10 ani CAMEX reuneşte constructorii din România la Sibiu!
   
    De 10 ani Sibiul este locul de întâlnire al constructorilor din România. Anul aceasta CAMEX Sibiu împlineşte 10 ani. Ediţia jubiliară a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX va începe pe 19 iunie la Sala Transilvania, unde companii şi specialişti din domeniul construcţiilor vin cu produse noi şi cu soluţii moderne pentru sibieni.
    Sibiul îşi menţine poziţia de lider în domeniul construcţiilor în Transilvania, numărul locuinţelor finalizate în ultimii doi ani în judeţul Sibiu depăşind cu mult media din celelalte judeţe din regiune. Această poziţie este confirmată şi de Institutul Naţional de Statistică. Şi în anul 2009, an de criză financiară, în Sibiu se construieşte în continuare, de la proiecte de mici dimensiuni la ample anasambluri rezidenţiale. Criza financiară, care a devenit o realitate cotidiană, a făcut ca firmele din construcţii să înveţe să gestioneze această situaţie dificilă, să se axeze pe activităţile care aduc profit şi să-şi restrângă activitatea în domeniile mai puţin profitabile. Noua strategie adoptată se bazează pe o mai bună comunicare şi pe o promovare eficientă. Este o perioadă de selecţie şi de consolidare a poziţiei celor puternici.
    Cele peste 60 de companii care expun la CAMEX Sibiu 2009 vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte adaptate noilor cerinţe de pe piaţă, o piaţă care nu mai este orientată spre preţ, ci spre standarde superioare de calitate. Participarea în cadrul celei de-a X-a ediţii a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX la Sibiu reprezintă pentru companii o afirmare a poziţiei pe piaţă şi a intenţiei “de a rămâne”. Cine reuşeşte să transforme obstacolele în oportunităţi va avea de câştigat pe termen lung.
    Pentru a X-a oară la Sibiu, CAMEX oferă anul acesta companiilor, un an greu pentru industria constucţiilor, posibilitatea de a-şi descoperi şi elimina punctele slabe, venind în contact direct cu proprii clienţi şi luând un puls corect al industriei construcţiilor din România.
    Pentru că interesul românilor pentru “clădirile verzi” a crescut semnificativ în ultimul timp, iar preocuparea pentru costul energiei a dus la conştientizarea beneficiilor sistemelor moderne de termoizolare a locuinţelor, companiile expozante vin la CAMEX Sibiu cu soluţii eficiente pentru valorificarea energiei regenerabile şi materiale de ultimă generaţie pentru termoizolaţii.

Camex - 2009 Partenerul oficial CAMEX 2009 este DEKO Professional de la Policolor, partenerii media naţionali sunt Business Standard, Money Express, NewsIn, Domus, Casa Mea, Planul Casei Mele, Unelte şi Echipamente, Util, Arhitext, Bicau, ComunicateMedia.ro, ContructionNews.ro, Imobiliare.ro şi MisiuneaCasa.ro, iar partenerii media locali ai celei de-a X -a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii  CAMEX la Sibiu sunt Eveniment TV, Eveniment FM, Eveniment Online, Zile şi Nopţi, Sibiu Standard,  Monitorul de Sibiu, Monitorul de Mediaş, De toate Pentru Toţi, Rondul de Sibiu, Şapte Seri, Magic FM, 24 Fun, Radio Sibiu, Radio Guerrilla, Justiţiarul, SibiuVirtual.ro, Sibiul.ro, Sibiu360.ro şi StiriSibiu.ro.  De asemenea, evenimentul este promovat pe Realitatea TV, Kiss FM şi Antena 1 Sibiu.
       Împreună cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events vă invită la Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX  Sibiu  2009 – de 10 ani locul de întâlnire al profesioniştilor în construcţii!
        Expoziţia va fi deschisă publicului între 19 şi 22 iunie, iar programul de vizitare este de vineri pînă duminică între orele 10:00 şi 18:00, iar luni între orele 10:00 şi 14:00.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav