Zilele Amicii Muntilor 2010 E-mail
zilele amicii muntilor În această toamnă, Clubul de Turism Montan „Amicii Muntilor” Sibiu, unul dintre cele mai vechi structuri de acest fel din tară, împlineste 38 de ani de activitate neîntreruptă. Cu acest prilej, având sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu si a Bibliotecii Judetene Astra Sibiu, în perioada 24-26 septembrie 2010, la Casa de creatie si odihnă “Andrei Otetea” , zona Fântânele, se vor desfăsura mai multe actiuni aniversare. Vor fi prezenŃi membrii clubului, împreună cu prietenii, colaboratorii si simpatizanŃii de pe întreg cuprinsul tării.

Ca în fiecare an, nu vor lipsi concursurile deja consacrate, precum: „Recunoaste imaginea”, proba de orientare sportivă, dar si alte probe surpriză. De asemenea, se vor desfăsura mici drumetii cu scopul de a imortaliza în fotografii frumusetea acestei zone, prilej cu care cei cu experientă în arta fotografică vor dezvălui câteva secrete celor aflati în stadiul de începători, dornici de performantă în acest domeniu. Pentru încurajarea laturii artistice se vor selecta cele mai reusite fotografii cu tematică montană din zona Cindrel, acestea urmând a fi expuse la sediul clubului, în cadrul unei expozitii.

Evenimentul se va încheia cu o seară culturală, când la foc de tabără atmosfera de sărbătoare va fi resimtită din plin, datorită cântecelor de munte interpretate de membrii clubului si nu numai. Îi asteptăm la aniversarea noastră pe toti cei ce iubesc natura si muntele.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav