Targul de Craciun la cea de~a treia editie E-mail
Târgul de Crăciun Sibiu ce se desfăşoară în perioada 28 noiembrie 2009 – 3 ianuarie 2010 va fi inaugurat oficial în data de 28 noiembrie, începând cu ora 19, printr-un concert de iarnă al artistei Andra.

Mai multe coruri s-au înscris deja să concerteze pe scena Târgului de Crăciun şi reamintim celor interesaţi că sunt aşteptaţi pe site-ul www.targuldecraciun.ro pentru a-şi aduce contribuţia la crearea atmosferei de sărbătoare cu un mic concert. Şcolilor şi grădiniţelor le stă la dispoziţie aceeaşi pagină web pentru a se înscrie gratuit să susţină un mic concert sau chiar o serbare.

Lucrările de amenajare a Târgului vor debuta în data de 9 noiembrie 2009. Cele 70 de căsuţe din lemn destinate comercializării de produse specifice perioadei sărbătorilor de iarnă au fost şi ele rezervate în marea majoritate. Căsuţele vor fi amplasate realizând un mic orăşel cu un parc de distracţii pentru copii în centru său. Cea de a treia ediţie a Târgului de Crăciun Sibiu este organizată de municipalitatea sibiană împreună cu Fundaţia Austria Pro România şi cu sprijinul Ambasadei Austriei.

Evenimente care se vor desfăsura în cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu:
- Sâmbătă, 28.11.2009 – ora 19, concert de iarna al artistei Andra
- Vineri, 04.12.2009 va fi ziua destinata oamenilor cu disabilitati (adica fac program artistic)
- Sâmbătă, 05.12.2009 Festivalul de Datini si Obiceiuri organizat de Muzeul ASTRA
- Duminică, 06.12.2009 spectacol ptr copii cu magicianul Marian Ralea
- Duminică, 13.12.2009 concert Paula Seling
- Vineri, 18.12.2009 concert Acapella
- Duminică, 20.12.2009 concert special cu Ducu Bertzi si Florin Săsărman
- Marti, 22.12.2009 concert de colinde al Asociatie Corale “Sactus Pro Deo”

Sursa: Primaria Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav